Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
PRAKTÖ

PRAKTÖ Fotpall Naturrotting

PRAKTÖ Fotpall Naturrotting är en stol med en läcker form i kategorin stolar & pallar från PRAKTÖ. Du kan köpa den hos Furniturebox för köpesumman 1 495 kr. Särskilt trevlig produkt i sin kategori. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan.

Mer info om PRAKTÖ Fotpall Naturrotting från PRAKTÖ

Denna robusta rottingfotpall i klassiskt utförande är anpassad till PRAKTÖ fåtölj för att ge det mest ergonomiska stödet och låta dig sträcka ut benen ordentligt. Hela PRAKTÖ Serien lämpar sig endast för inomhusbruk och sprider en känsla av hemtrevnad som få möbler i andra material kan leverera. Komplettera gärna med PRAKTÖ Fåtölj och bord.StorlekBredd: 56 cmDjup: 41 cmHöjd: 47 cm

Söker du ännu mer info om PRAKTÖ Fotpall Naturrotting från tillverkaren PRAKTÖ? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Stolar & Pallar.

  • Produktnamn: PRAKTÖ Fotpall Naturrotting
  • Artikelnummer: 6362300585433047
  • Kategori: Stolar & Pallar
  • Varumärke: PRAKTÖ
  • Taggar: pallar,stolar,utomhus
  • Pris: 1 495 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa PRAKTÖ Fotpall Naturrotting från PRAKTÖ och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på PRAKTÖ Fotpall Naturrotting ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från PRAKTÖ som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya PRAKTÖ Fotpall Naturrotting.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.