Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
SMD Design

Piazza Stol, Antracit

Piazza Stol, Antracit är en stol med en läcker form i kategorin stolar & pallar från SMD Design. Du kan köpa den hos RoyalDesign för det trevliga priset 2 295 kr. Detta är en mycket trevlig och estetiskt tilltalande produkt. Då produkten kostar över 500 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad.

Mer info om Piazza Stol, Antracit från SMD Design

Piazza stol av Pierre Sindre. Piazza är en stilig stol som är tillverkad för främst utomhus bruk. Piazza är en bekväm stol som passar perfekt ute på altanen eller balkongen. Piazza stolens rygg och sits är perforerad som gör att vatten och smuts lätt rinner av. Stolen är stapelbar och har ett handtag i ryggen som gör det lätt att flytta runt den.

Söker du ännu mer info om Piazza Stol, Antracit från tillverkaren SMD Design? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Stolar & Pallar.

  • Produktnamn: Piazza Stol, Antracit
  • Artikelnummer: 4689600649254511
  • Kategori: Stolar & Pallar
  • Varumärke: SMD Design
  • Taggar:
  • Pris: 2 295 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa Piazza Stol, Antracit från SMD Design och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Piazza Stol, Antracit ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från SMD Design som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa Piazza Stol, Antracit med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.