Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
PAMPLONA

PAMPLONA Stapelstol Gråbrun

PAMPLONA Stapelstol Gråbrun är en stol med en läcker form i kategorin stolar & pallar från PAMPLONA. Du kan köpa den hos Furniturebox för varukostnaden 795 kr. Det finns många bra saker att säga om denna produkt, men bilden säger det mesta. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan. Om modern design tilltalar dig är detta en alldeles ypperlig produkt för ditt hem.

Mer info om PAMPLONA Stapelstol Gråbrun från PAMPLONA

PAMPLONA stapelbar stol i brun konstrotting.ÖPAMPLONA cafégrupp är en enkel men snygg liten grupp i brunmelerad konstrotting. Den löst flätade konstrottingen tillsammans med den ljusa färgen ger en möbel som känns modern och lite annorlunda. PAMPLONA är tillverkad i högkvalitativ Quató?-rotting flätad på en stomme av aluminium. Quató? är konstrottingfibrer med hög beständighet mot kyla, värme och UV-strålning. Dessa konstrottingmöbler har god sittkomfort och kräver inget speciellt underhåll annat än normal avtorkning. Komplettera gärna med dynor.Stapelbar stol i entrådig brunmelerad konstrotting.ÖMåttBredd: 59 cmDjup: 59 cmHöjd: 80 cmÖ

Söker du ännu mer info om PAMPLONA Stapelstol Gråbrun från tillverkaren PAMPLONA? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Stolar & Pallar.

  • Produktnamn: PAMPLONA Stapelstol Gråbrun
  • Artikelnummer: 6362300579501236
  • Kategori: Stolar & Pallar
  • Varumärke: PAMPLONA
  • Taggar: utomhus-,utomhus,-stolar-,stolar,-balkongstolar,balkongstolar
  • Pris: 795 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa PAMPLONA Stapelstol Gråbrun från PAMPLONA och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på PAMPLONA Stapelstol Gråbrun ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från PAMPLONA som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya PAMPLONA Stapelstol Gråbrun.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.
 

Fler produkter från PAMPLONA