Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
NYDALA

NYDALA Stapelstol Vit/Teak

NYDALA Stapelstol Vit/Teak är en stol med intagande design i kategorin stolar & pallar från NYDALA. Du kan köpa den hos Furniturebox för kostnaden 995 kr. Produkten är framstående i sin kategori. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Denna produkt är i färgen vit. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan.

Mer info om NYDALA Stapelstol Vit/Teak från NYDALA

NYDALA kallar vi vår mycket populära serie matmöbler i aluminium och textilene. Borden i denna serie kommer ofta med butterflyiläggsskivor, vilket tillåter borden att vara längre än vad de ser ut. Stolarna i NYDALA serien kommer antingen som stapelstolar eller positionsfåtöljer som även är fällbara för smart förvaring. Detaljer och bordsskivor i denna möbelserie kommer oftast i Teak eller annat träslag.Stapelbar fåtölj i vit aluminium och textilene med trädetaljer.Skötselråd aluminium och textileneAluminium kräver ingen speciell skötsel, men bör rengöras regelbundet. Damma av möbeln och tvätta vid behov med ett milt rengöringsmedel. Om möbeln har inslag av trä bör dessa oljas in vid behov och skydda den från fukt och väta. Använd gärna ett möbelskydd.Tvätta och torka möblerna innan de ställs undan för vintern. Förvara helst möblerna inomhus, svalt och ej för torrt. Ska möblerna stå ute, skydda möblerna väl med till exempel ett möbelskydd och se till att de inte regn och snö kommer i kontakt med möbeln.MåttSittmåttBredd: 60 cm Djup: 60 cm Höjd: 103 cm Armstödshöjd: 65 cmSitthöjd: 44 cm Sittdjup: 48 cm

Söker du ännu mer info om NYDALA Stapelstol Vit/Teak från tillverkaren NYDALA? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Stolar & Pallar.

  • Produktnamn: NYDALA Stapelstol Vit/Teak
  • Artikelnummer: 6362300579494568
  • Kategori: Stolar & Pallar
  • Varumärke: NYDALA
  • Taggar: matstolar,stolar,utomhus
  • Pris: 995 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa NYDALA Stapelstol Vit/Teak från NYDALA och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på NYDALA Stapelstol Vit/Teak ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från NYDALA som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya NYDALA Stapelstol Vit/Teak.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.