Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
Ton

No 14 Stol, Rotting/Coffee

No 14 Stol, Rotting/Coffee är en stol med intagande design i kategorin stolar & pallar från Ton. Du kan köpa den hos RoyalDesign för det bra priset 1 785 kr. Detta är en mycket trevlig och estetiskt tilltalande produkt. Då produkten kostar över 500 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad. En riktig klassiker som aldrig kommer gå ur tiden. Unik formgivning av en framstående designer.

Mer info om No 14 Stol, Rotting/Coffee från Ton

No 14 från Ton är formgiven av Michael Thonet redan 1859 och går under smeknamnet "Stolarnas Stol" och är idag en av världens mest omtyckta klassiker. No 14 har tillverkats i otaligt många exemplar och har sedan 1859 funnits i många hem och miljöer världen över. Med sitt fantastiska formspråk och lätta vikt är den väl värd sitt smeknamn. Tillverkad i bok.

Söker du ännu mer info om No 14 Stol, Rotting/Coffee från tillverkaren Ton? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Stolar & Pallar.

  • Produktnamn: No 14 Stol, Rotting/Coffee
  • Artikelnummer: 4689600653562771
  • Kategori: Stolar & Pallar
  • Varumärke: Ton
  • Taggar:
  • Pris: 1 785 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa No 14 Stol, Rotting/Coffee från Ton och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på No 14 Stol, Rotting/Coffee ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Ton som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa No 14 Stol, Rotting/Coffee med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.