Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
Decotique

Milo A12 Stol, Grå/Svart

Milo A12 Stol, Grå/Svart är en stol med elegant & läcker design i kategorin stolar & pallar från Decotique. Du kan köpa den hos RoyalDesign för köpesumman 895 kr. Detta är en mycket trevlig och estetiskt tilltalande produkt. Då produkten kostar över 500 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad. Färgen på denna produkt är svart eller så finns den i svart modell. Klassisk skandinavisk design - perfekt för det skandinaviska hemmet och stilen. Skandinavisk design i sin bästa form.

Mer info om Milo A12 Stol, Grå/Svart från Decotique

Milo från Decotique. Stolen är tillverkad av massivt trä och har flätats för hand med kraftigt band. Stolen har en generös sittyta och god komfort. Milo är en hyllning till skandinavisk design och har ett enkelt formspråk. Det är en klassisk stol som kommer att vara vacker under många år.

Söker du ännu mer info om Milo A12 Stol, Grå/Svart från tillverkaren Decotique? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Stolar & Pallar.

  • Produktnamn: Milo A12 Stol, Grå/Svart
  • Artikelnummer: 4689600231833041
  • Kategori: Stolar & Pallar
  • Varumärke: Decotique
  • Taggar:
  • Pris: 895 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa Milo A12 Stol, Grå/Svart från Decotique och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Milo A12 Stol, Grå/Svart ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Decotique som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa Milo A12 Stol, Grå/Svart med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.