Varumärke
Om RUM21:
En del av Royal Design Group AB
Över 200 varumärken
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
033 - 120 180
rum21.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
Kartell

Masters stol, grå

Masters stol, grå är en stol med elegant & läcker design i kategorin stolar & pallar från Kartell. Du kan köpa den hos RUM21 för varukostnaden 1 748 kr. Bland den stenhårda konkurrensen inom denna produkts kategori så står denna sig väldigt gott. Då produkten kostar över 500 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad. En riktig klassiker som aldrig kommer gå ur tiden. Unik formgivning av en framstående designer.

Mer info om Masters stol, grå från Kartell

''Masters stol från Kartell, formgiven av Philippe Starck. Stolen Masters är Philippe Starcks hyllning till tre designikoner; ''''Sjuan-stolen'''' av Arne Jacobsen, ''''The Tulip'''' karmstol av Eero Saarinen och ''''The Eiffel Chair'''' av Charles Eames. Tre klassiker i en och samma stol! Konturerna efter dessa tre stolar återfinns i Masters kurviga linjer. Masters är en rymlig och bekväm stol som dessutom är stapelbar. Stolen är tillverkad i polypropylen vilket gör att man kan använda den så väl inomhus som utomhus i trädgården eller på balkongen. Masters är lätt att kombinera och passar utmärkt till många olika typer av bord. Den vackra formen är ett konstverk och blir en iögonfallande detalj i ditt hem som du kommer glädjas av under många år.''

Söker du ännu mer info om Masters stol, grå från tillverkaren Kartell? Klicka på knappen ovan till RUM21 för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Stolar & Pallar.

  • Produktnamn: Masters stol, grå
  • Artikelnummer: 2714700759123533
  • Kategori: Stolar & Pallar
  • Varumärke: Kartell
  • Taggar: hem,hem-och-trädgård,och,trädgård,trädgårdsstolar,utemöbler,utemöbler-utemöbler-trädgårdsstolar
  • Pris: 1 748 kr
  • Säljs hos: RUM21
 
  • Om du är intresserad av att köpa Masters stol, grå från Kartell och klickat dig vidare till butiken RUM21 så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Masters stol, grå ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Kartell som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RUM21 får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa Masters stol, grå med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.