Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
LISTEN

LISTEN Fåtölj Valnötslasyr

LISTEN Fåtölj Valnötslasyr är en stol med en ögonskön design i kategorin stolar & pallar från LISTEN. Du kan köpa den hos Furniturebox för kostnaden 1 095 kr. Det finns många bra saker att säga om denna produkt, men bilden säger det mesta. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan. Om modern design tilltalar dig är detta en alldeles ypperlig produkt för ditt hem.

Mer info om LISTEN Fåtölj Valnötslasyr från LISTEN

LISTEN är en modern möbelserie med stramt formspråk som är designad av Karl Malmvall. Men sin kraftiga och respektingivande valnötslasyr får denna möbelserie en unik karaktär. Bordet i denna serie har plats för fyra stolar.Denna eleganta stol i valnötslaserat kärnfuru ger ett mycket harmoniskt intryck och passar lika bra i det moderna utemöblemanget som i det mer traditionella. Stolen har ett ställbart ryggstöd och är hopfällbar. Kombinera gärna stolen med LISTEN-Bord. Dyna kan köpas separat.Skötselråd laserade möblerLaserade möbler tål att stå ute hela sommaren så länge skötselråden följs. Om möbeln står under tak behöver den tvättas och torkas av regelbundet. Använd ett milt rengöringsmedel. Behandla även med finisher minst en gång per år.Om dina möbler står under bar himmel, behandla dem med finisher redan när de är nya och sedan en gång per år. Horisontella ytor som bordsskivor och armstöd bör behandlas oftare, gärna varannan månad. Håll möbeln borta från fukt och väta i möjligaste mån, använd gärna ett möbelskydd.Tvätta och torka möblerna innan de ställs undan för vintern. Förvara helst möblerna inomhus, svalt och ej för torrt. Ska möblerna stå ute, skydda möblerna väl med till exempel ett möbelskydd och se till att de inte regn och snö kommer i kontakt med möbeln.MåttBredd: 59 cmDjup: 78 cmHöjd: 107 cm

Söker du ännu mer info om LISTEN Fåtölj Valnötslasyr från tillverkaren LISTEN? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Stolar & Pallar.

  • Produktnamn: LISTEN Fåtölj Valnötslasyr
  • Artikelnummer: 6362300578639866
  • Kategori: Stolar & Pallar
  • Varumärke: LISTEN
  • Taggar: matstolar,stolar,utomhus
  • Pris: 1 095 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa LISTEN Fåtölj Valnötslasyr från LISTEN och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på LISTEN Fåtölj Valnötslasyr ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från LISTEN som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya LISTEN Fåtölj Valnötslasyr.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.