Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
House Doctor

Kawa Lounge Stol

Kawa Lounge Stol är en stol med praktfull formgivning i kategorin stolar & pallar från House Doctor. Du kan köpa den hos RoyalDesign för kostnaden 2 020 kr. Bland den stenhårda konkurrensen inom denna produkts kategori så står denna sig väldigt gott. Då produkten kostar över 500 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad.

Mer info om Kawa Lounge Stol från House Doctor

Kawa är en härlig sittmöbel, tillverkad av rotting och metall. Både sitsen och ryggstödet har en trevlig flätad design, som ger stolen en vacker naturlig estetik. Metallbenen utgör i sin tur en fin kontrast till det naturliga och flätade materialet. Använd i vardagsrummets hörn eller soliga dagar utomhus på terassen.

Söker du ännu mer info om Kawa Lounge Stol från tillverkaren House Doctor? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Stolar & Pallar.

  • Produktnamn: Kawa Lounge Stol
  • Artikelnummer: 4689601415198463
  • Kategori: Stolar & Pallar
  • Varumärke: House Doctor
  • Taggar:
  • Pris: 2 020 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa Kawa Lounge Stol från House Doctor och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Kawa Lounge Stol ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från House Doctor som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa Kawa Lounge Stol med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.