Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
HEMSÖ

HEMSÖ Stol naturrotting

HEMSÖ Stol naturrotting är en stol med mycket tilltalande design i kategorin stolar & pallar från HEMSÖ. Du kan köpa den hos Furniturebox för priset 1 195 kr. Denna produkt är särskilt utvald av oss. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan.

Mer info om HEMSÖ Stol naturrotting från HEMSÖ

HEMSÖ stol i vittvättad äkta rotting.ÖHEMSÖ är en stol med speciellt utseende och spännande material. Den är tillverkad av äkta naturrotting flätad på en stomme av mangoträ. Stolssitsen är stoppad för att vara bekväm under långa middagar med vänner och familj. Rottingen på HEMSÖ är i så kallad x{201d}whitewashx{201d}-stil, vilket ger den sin karakteristiska look som passar mycket bra till Shabby Chic-stilen. Naturlig rotting blir bara vackrare med åren. Eftersom det är ett naturmaterial kan färgen skifta något från möbel till möbel, men det tycker vi bara ger den mer karaktär. Naturrotting bleks vid direkt solljus och mår inte bra av fukt och passar därför bäst på en torr plats under tak, gärna inomhus. Skötselråd: Borsta av med en mjuk borste, torka sedan av med en fuktig trasa.ÖHEMSÖ kombineras med fördel med bordet SHABBY CHIC.Stol i naturrotting med stomme i mangoträ.Mått Bredd: 45 cmÖDjup: 63 cmHöjd: 100 cmSitthöjd: ca 50 cm

Söker du ännu mer info om HEMSÖ Stol naturrotting från tillverkaren HEMSÖ? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Stolar & Pallar.

  • Produktnamn: HEMSÖ Stol naturrotting
  • Artikelnummer: 6362300579501102
  • Kategori: Stolar & Pallar
  • Varumärke: HEMSÖ
  • Taggar: matstolar,stolar,utomhus
  • Pris: 1 195 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa HEMSÖ Stol naturrotting från HEMSÖ och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på HEMSÖ Stol naturrotting ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från HEMSÖ som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya HEMSÖ Stol naturrotting.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.
 

Fler produkter från HEMSÖ