Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
HELGA

HELGA Stol Svart/Ek

HELGA Stol Svart/Ek är en stol med mycket tilltalande design i kategorin stolar & pallar från HELGA. Du kan köpa den hos Furniturebox för det bra priset 1 295 kr. Särskilt trevlig produkt i sin kategori. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Färgen på denna produkt är svart eller så finns den i svart modell.

Mer info om HELGA Stol Svart/Ek från HELGA

Den klassiska pinnstolen är lika aktuell nu som för hundra år sen. Med sin tidlösa charm passar HELGA hem i många olika stilar. Stolen är byggd i gummiträ med bekvämt stoppad sits klädd i svart konstläder. Konstlädret ger inte bara en snygg kontrast mot träet, det kan även enkelt torkas av vid spill. Helt enkelt en mycket trivsam och praktisk stol som med fördel kan matchas med ett av våra många matbord.

Söker du ännu mer info om HELGA Stol Svart/Ek från tillverkaren HELGA? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Stolar & Pallar.

  • Produktnamn: HELGA Stol Svart/Ek
  • Artikelnummer: 6362300416888677
  • Kategori: Stolar & Pallar
  • Varumärke: HELGA
  • Taggar: inomhus,matstolar,stolar
  • Pris: 1 295 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa HELGA Stol Svart/Ek från HELGA och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på HELGA Stol Svart/Ek ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från HELGA som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya HELGA Stol Svart/Ek.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.
 

Fler produkter från HELGA