Varumärke
Om Svenssons i Lammhult:
Över 100 år i branschen
200 varumärken i utbudet
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
0472 - 487 00
svenssons.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
David Design

Hammock stol - läder cognac, svart stålstativ

Hammock stol - läder cognac, svart stålstativ är en stol med mycket tilltalande design i kategorin stolar & pallar från David Design. Du kan köpa den hos Svenssons i Lammhult för kostnaden 4 170 kr. Produkten har en spännande och intagande design. Hos Svenssons i Lammhult får du fri frakt på alla beställningar. Färgen på denna produkt är svart eller så finns den i svart modell.

Mer info om Hammock stol - läder cognac, svart stålstativ från David Design

Hammock stol med cognacsfärgat läder och svartlackat stativ.

Söker du ännu mer info om Hammock stol - läder cognac, svart stålstativ från tillverkaren David Design? Klicka på knappen ovan till Svenssons i Lammhult för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Stolar & Pallar.

  • Produktnamn: Hammock stol - läder cognac, svart stålstativ
  • Artikelnummer: 6605500970994825
  • Kategori: Stolar & Pallar
  • Varumärke: David Design
  • Taggar: stolar
  • Pris: 4 170 kr
  • Säljs hos: Svenssons i Lammhult
 
  • Om du är intresserad av att köpa Hammock stol - läder cognac, svart stålstativ från David Design och klickat dig vidare till butiken Svenssons i Lammhult så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Hammock stol - läder cognac, svart stålstativ ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från David Design som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Svenssons i Lammhult får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya Hammock stol - läder cognac, svart stålstativ.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.