Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
FONTONNE

FONTONNE Stol Svart

FONTONNE Stol Svart är en stol med en trevlig formgivning i kategorin stolar & pallar från FONTONNE. Du kan köpa den hos Furniturebox för det bra priset 1 295 kr. Du kommer inte att ångra ett köp av denna produkt. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Färgen på denna produkt är svart eller så finns den i svart modell. Om modern design tilltalar dig är detta en alldeles ypperlig produkt för ditt hem.

Mer info om FONTONNE Stol Svart från FONTONNE

FONTONNE är en snygg och modern positionsfåtölj för sommarens alla tillfällen. Dess dynamiska design, där mjuka och raka linjer går samman, ger ett originellt och spännande uttryck. Konstruktionen är av det funktionella slaget, stolen är utrustad med ett gasfjäder-system som låter dig ställa in ryggstödet steglöst. Detta resulterar i en utmärkt komfort. Dessutom är FONTONNE stapelbar för smidig förvaring under vinterhalvåret.Dess dynamiska design, där mjuka och raka linjer går samman, ger ett originellt och spännande uttryckSvart konstrottingfåtölj med vit aluminiumstomme. Fåtöljen är steglöst ställbar tack vare gasfjäder.

Söker du ännu mer info om FONTONNE Stol Svart från tillverkaren FONTONNE? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Stolar & Pallar.

  • Produktnamn: FONTONNE Stol Svart
  • Artikelnummer: 6362300666013774
  • Kategori: Stolar & Pallar
  • Varumärke: FONTONNE
  • Taggar: matstolar,stolar,utomhus
  • Pris: 1 295 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa FONTONNE Stol Svart från FONTONNE och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på FONTONNE Stol Svart ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från FONTONNE som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya FONTONNE Stol Svart.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.
 

Fler produkter från FONTONNE