Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
EROS

EROS Däckstol med fotstöd Vit

EROS Däckstol med fotstöd Vit är en stol med en vacker utformning i kategorin stolar & pallar från EROS. Du kan köpa den hos Furniturebox för kostnaden 4 995 kr. Produkten är framstående i sin kategori. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Om modern design tilltalar dig är detta en alldeles ypperlig produkt för ditt hem.

Mer info om EROS Däckstol med fotstöd Vit från EROS

EROS är en mycket elegant och bekväm däckstol som höjer stilfaktorn på din uteplats med många snäpp. Den stiliga designen bär spår av både retro och moderna influenser och skapar en sofistikerad atmosfär som bjuder in till långa mysiga dagar i solen. Stolen och den tillhörande fotpallen är tillverkade i akaciaträ som målats med fem lager pulyuretanfärg. En riktigt lyxig däckstol för sommarens alla tillfällen!Däckstol med fotstöd i vitlackad FSC-märkt akacia.

Söker du ännu mer info om EROS Däckstol med fotstöd Vit från tillverkaren EROS? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Stolar & Pallar.

  • Produktnamn: EROS Däckstol med fotstöd Vit
  • Artikelnummer: 6362300610973168
  • Kategori: Stolar & Pallar
  • Varumärke: EROS
  • Taggar: utomhus-,utomhus,-stolar-,stolar,-solstol,solstol
  • Pris: 4 995 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa EROS Däckstol med fotstöd Vit från EROS och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på EROS Däckstol med fotstöd Vit ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från EROS som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya EROS Däckstol med fotstöd Vit.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.