Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
DINARD

DINARD Vilstol Beanbag Blå

DINARD Vilstol Beanbag Blå är en stol med en mycket snygg formgivning i kategorin stolar & pallar från DINARD. Du kan köpa den hos Furniturebox för det bra priset 2 195 kr. Bland den stenhårda konkurrensen inom denna produkts kategori så står denna sig väldigt gott. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Denna produkt är blå.

Mer info om DINARD Vilstol Beanbag Blå från DINARD

DINARD är vilstolen som kan benämnas den ultimata hybriden mellan sittsäck och solstol. Dess innovativa design och konstruktion utstrålar en avslappnad charm som smittar av sig på omgivningen. Snygg och pålitlig vilstol för sommarens alla tillfällen!Den ultimata hybriden mellan sittsäck och solstol.Stoppad vilstol och pall i blått tyg.

Söker du ännu mer info om DINARD Vilstol Beanbag Blå från tillverkaren DINARD? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Stolar & Pallar.

  • Produktnamn: DINARD Vilstol Beanbag Blå
  • Artikelnummer: 6362300663601473
  • Kategori: Stolar & Pallar
  • Varumärke: DINARD
  • Taggar: sittsäckar,stolar,utomhus
  • Pris: 2 195 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa DINARD Vilstol Beanbag Blå från DINARD och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på DINARD Vilstol Beanbag Blå ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från DINARD som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya DINARD Vilstol Beanbag Blå.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.
 

Fler produkter från DINARD