Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
CORIANO

CORIANO DINING Fåtölj Gråbeige

CORIANO DINING Fåtölj Gråbeige är en stol med en mycket snygg formgivning i kategorin stolar & pallar från CORIANO. Du kan köpa den hos Furniturebox för priset 1 995 kr. Det finns många bra saker att säga om denna produkt, men bilden säger det mesta. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan.

Mer info om CORIANO DINING Fåtölj Gråbeige från CORIANO

CORIANO fåtölj i naturbrun entrådig konstrotting, inklusive dyna. CORIANO DINING är en matgrupp i konstrotting, inspirerad av gammaldags rottingmöbler. Njut av en kopp kaffe i morgonsolen eller en långmiddag i solnedgången i en vackert lantlig möbelgrupp i vädertålig naturfärgad entrådig Quató?-rotting. Quató? är konstrottingfibrer med hög beständighet mot kyla, värme och UV-strålning. Dessa konstrottingmöbler har god sittkomfort och kräver inget speciellt underhåll annat än normal avtorkning.Fåtölj i brun 1-trådig konstrotting, dyna ingår.MåttBredd: 46 cmDjup: 53 cmHöjd: 96 cmSitthöjd: 46 cmSittdjup: 48 cm

Söker du ännu mer info om CORIANO DINING Fåtölj Gråbeige från tillverkaren CORIANO? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Stolar & Pallar.

  • Produktnamn: CORIANO DINING Fåtölj Gråbeige
  • Artikelnummer: 6362300579498006
  • Kategori: Stolar & Pallar
  • Varumärke: CORIANO
  • Taggar: matstolar,stolar,utomhus
  • Pris: 1 995 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa CORIANO DINING Fåtölj Gråbeige från CORIANO och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på CORIANO DINING Fåtölj Gråbeige ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från CORIANO som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya CORIANO DINING Fåtölj Gråbeige.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.