Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
COBRA

COBRA Stol Svart

COBRA Stol Svart är en stol med en mycket snygg formgivning i kategorin stolar & pallar från COBRA. Du kan köpa den hos Furniturebox för kostnaden 795 kr. Det finns många bra saker att säga om denna produkt, men bilden säger det mesta. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Färgen på denna produkt är svart eller så finns den i svart modell. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan. Om modern design tilltalar dig är detta en alldeles ypperlig produkt för ditt hem.

Mer info om COBRA Stol Svart från COBRA

COBRA är en modern och iögonfallande stol med attityd. Dess välformade gestalt med sits i vackert böjträ, med sits och ryggkudde i konstlädermaterialet PU och de smakfullt formade metallbenen, medför verkligen en tillfredsställande känsla hos de allra flesta med öga för spännande och nydanande design. Dessutom levererar COBRA utmärkt gällande områden såsom sittkomfort och universalitet. Stolen passar utmärkt i de allra flesta rum.MåttBredd: 51 cmDjup: 51 cmHöjd: 77 cm Sitshöjd: 50 cmSitsdjup: 41 cmRygghöjd: 29 cm

Söker du ännu mer info om COBRA Stol Svart från tillverkaren COBRA? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Stolar & Pallar.

  • Produktnamn: COBRA Stol Svart
  • Artikelnummer: 6362301869995766
  • Kategori: Stolar & Pallar
  • Varumärke: COBRA
  • Taggar: inomhus,matstolar,stolar
  • Pris: 795 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa COBRA Stol Svart från COBRA och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på COBRA Stol Svart ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från COBRA som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya COBRA Stol Svart.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.
 

Fler produkter från COBRA