Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
BUNGENÄS

BUNGENÄS Regissörsstol Vit/Svart

BUNGENÄS Regissörsstol Vit/Svart är en stol med stilren utformning i kategorin stolar & pallar från BUNGENÄS. Du kan köpa den hos Furniturebox för det trevliga priset 895 kr. Det finns många bra saker att säga om denna produkt, men bilden säger det mesta. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Färgen på denna produkt är svart eller så finns den i svart modell.

Mer info om BUNGENÄS Regissörsstol Vit/Svart från BUNGENÄS

BUNGENÄS är en liten stilfull serie innehållandes ett klappbord och en så kallad regissörsstol. Den sofistikerade designen med många snygga detaljer ger uteplatsen en extra stil-dimension. Möblernas konstruktion är av det funktionella slaget, båda möblerna är nämligen hopfällbara och är därmed lätta att flytta och transportera. Tillverkningsmaterialen är vitlackad aluminium och stolen har sits och ryggstöd i grå texilene. Möbler för dig som suktar efter ett stilfullt och originellt inslag i trädgården eller på balkongen!Den sofistikerade designen med många snygga detaljer ger uteplatsen en extra stil-dimensionHopfällbar regissörsstol med vit aluminiumstomme och sits/rygg i svart textilene.

Söker du ännu mer info om BUNGENÄS Regissörsstol Vit/Svart från tillverkaren BUNGENÄS? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Stolar & Pallar.

  • Produktnamn: BUNGENÄS Regissörsstol Vit/Svart
  • Artikelnummer: 6362300663600586
  • Kategori: Stolar & Pallar
  • Varumärke: BUNGENÄS
  • Taggar: balkongstolar,stolar,utomhus
  • Pris: 895 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa BUNGENÄS Regissörsstol Vit/Svart från BUNGENÄS och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på BUNGENÄS Regissörsstol Vit/Svart ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från BUNGENÄS som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya BUNGENÄS Regissörsstol Vit/Svart.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.