Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
BLOOMINGTON

BLOOMINGTON Solsäng Vit

BLOOMINGTON Solsäng Vit är en stol med stilren utformning i kategorin stolar & pallar från BLOOMINGTON. Du kan köpa den hos Furniturebox för det trevliga priset 2 495 kr. Du lär inte ångra ett köp av denna produkt. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Denna produkt är i färgen vit. Stilren och tidlös skapelse.

Mer info om BLOOMINGTON Solsäng Vit från BLOOMINGTON

BLOOMINGTON är en snygg och praktiskt solsäng med många användningsområden. Dess raka, stilrena design medför en omisskännlig elegans som höjer stilfaktorn på vilken uteplats som helst. Du kan själv ställa in det ultimata sitt- och ligg-läget med hjälp av det ställbara ryggstödet. BLOOMINGTON är tillverkad i vit konstrotting som flätats över en stomme i aluminium. En bekväm dyna i grått tyg ingår. För dig som vill unna dig en komfortabel sommar!Dess raka, stilrena design medför en omisskännlig elegansVit solsäng i konstrotting, inklusive grå dyna.

Söker du ännu mer info om BLOOMINGTON Solsäng Vit från tillverkaren BLOOMINGTON? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Stolar & Pallar.

  • Produktnamn: BLOOMINGTON Solsäng Vit
  • Artikelnummer: 6362300663600519
  • Kategori: Stolar & Pallar
  • Varumärke: BLOOMINGTON
  • Taggar: utomhus-,utomhus,-stolar-,stolar,-solstol,solstol
  • Pris: 2 495 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa BLOOMINGTON Solsäng Vit från BLOOMINGTON och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på BLOOMINGTON Solsäng Vit ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från BLOOMINGTON som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya BLOOMINGTON Solsäng Vit.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.
 

Fler produkter från BLOOMINGTON