Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
BLAKE

BLAKE Sittsäck Grå

BLAKE Sittsäck Grå är en stol med stilren utformning i kategorin stolar & pallar från BLAKE. Du kan köpa den hos Furniturebox för det trevliga priset 1 195 kr. Detta är en mycket trevlig och estetiskt tilltalande produkt. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar.

Mer info om BLAKE Sittsäck Grå från BLAKE

BLAKE är en praktisk och bekväm sittsäck för dig som inte kan få nog av komfortabelt utomhushäng. Sittsäcken har två praktiska fickor på vardera sidor. För dig som vill unna dig en komfortabel sommar!För dig som inte kan få nog av komfortabelt utomhushängGrå beanbag med sidofickor.

Söker du ännu mer info om BLAKE Sittsäck Grå från tillverkaren BLAKE? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Stolar & Pallar.

  • Produktnamn: BLAKE Sittsäck Grå
  • Artikelnummer: 6362300663600481
  • Kategori: Stolar & Pallar
  • Varumärke: BLAKE
  • Taggar: sittsäckar,stolar,utomhus
  • Pris: 1 195 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa BLAKE Sittsäck Grå från BLAKE och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på BLAKE Sittsäck Grå ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från BLAKE som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya BLAKE Sittsäck Grå.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.
 

Fler produkter från BLAKE