Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
BESO

BESO Stol Vit/Valnöt

BESO Stol Vit/Valnöt är en stol med stilren utformning i kategorin stolar & pallar från BESO. Du kan köpa den hos Furniturebox för priset 995 kr. Du kommer inte att ångra ett köp av denna produkt. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan. Träslaget björk som den är skapad utav ger en ljus och behaglig känsla till ditt hem. Om modern design tilltalar dig är detta en alldeles ypperlig produkt för ditt hem.

Mer info om BESO Stol Vit/Valnöt från BESO

Beso har tagit klassisk design och tolkat den på ett nytt sätt. Stolarnas långa ryggstycke och bordets skarpa linjer ger en matgrupp med genomtänkt och modern design som lyfter varje matplats.Beso serien innefattar också ett antal förvaringsmöbler för en enhetlig look.Stol i vitmålad massiv björk med sits och ryggdetalj i valnötsbetsad och klarlackad massiv björk.OBS: Säljes endast i 2-pack, priset avser en stol.MåttBredd: 40 cmDjup: 43 cmHöjd: 100 cmSitthöjd: 45 cm

Söker du ännu mer info om BESO Stol Vit/Valnöt från tillverkaren BESO? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Stolar & Pallar.

  • Produktnamn: BESO Stol Vit/Valnöt
  • Artikelnummer: 6362300702490504
  • Kategori: Stolar & Pallar
  • Varumärke: BESO
  • Taggar: inomhus,matstolar,stolar
  • Pris: 995 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa BESO Stol Vit/Valnöt från BESO och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på BESO Stol Vit/Valnöt ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från BESO som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya BESO Stol Vit/Valnöt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.