Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
BARIS

BARIS Stol Stål

BARIS Stol Stål är en stol med stilren utformning i kategorin stolar & pallar från BARIS. Du kan köpa den hos Furniturebox för det trevliga priset 795 kr. Särskilt trevlig produkt i sin kategori. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar.

Mer info om BARIS Stol Stål från BARIS

BARIS är en liten rustik serie med möbler som andas vintage. I serien finner du ett praktiskt blombord samt en charmant stol. Designen är av det tillbakablickande slaget, vilket särskilt understryks av tillverkningsmaterialet som är ett specialbehandlat stål som ger möblerna den där speciella vintage-looken. En mycket charmig möbelserie för dig med sinne för patina!Rustik serie med möbler som andas vintageStol i vintagebehandlat stål.

Söker du ännu mer info om BARIS Stol Stål från tillverkaren BARIS? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Stolar & Pallar.

  • Produktnamn: BARIS Stol Stål
  • Artikelnummer: 6362300663600487
  • Kategori: Stolar & Pallar
  • Varumärke: BARIS
  • Taggar: balkongstolar,stolar,utomhus
  • Pris: 795 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa BARIS Stol Stål från BARIS och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på BARIS Stol Stål ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från BARIS som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya BARIS Stol Stål.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.