Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
ARTEMIS

ARTEMIS Stol 2 Vintagebrun/Koppar

ARTEMIS Stol 2 Vintagebrun/Koppar är en stol med en riktigt snygg design i kategorin stolar & pallar från ARTEMIS. Du kan köpa den hos Furniturebox för det bra priset 1 695 kr. Det finns många bra saker att säga om denna produkt, men bilden säger det mesta. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Den koppar som pryder denna designprodukt ger den en lyster och lyxkänsla som är svårslagen.

Mer info om ARTEMIS Stol 2 Vintagebrun/Koppar från ARTEMIS

ARTEMIS Stol är en smakfull sittmöbel med härlig vintagekänsla. Dess retrodoftande design med mjukt och inbjudande formspråk och jordnära färger skapar en sofistikerad känsla i inredningslandskapet. Det kopparfärgade underredet är tillverkat i metall medan sitsen är klädd i vintagebehandlad PU. Nordisk design när den är som bäst!Smakfull sittmöbel med härlig vintagekänslaStol i brunt, vintageslitet konstläder och kopparfärgat metallunderrede.

Söker du ännu mer info om ARTEMIS Stol 2 Vintagebrun/Koppar från tillverkaren ARTEMIS? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Stolar & Pallar.

  • Produktnamn: ARTEMIS Stol 2 Vintagebrun/Koppar
  • Artikelnummer: 6362300526949876
  • Kategori: Stolar & Pallar
  • Varumärke: ARTEMIS
  • Taggar: inomhus,matstolar,stolar
  • Pris: 1 695 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa ARTEMIS Stol 2 Vintagebrun/Koppar från ARTEMIS och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på ARTEMIS Stol 2 Vintagebrun/Koppar ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från ARTEMIS som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya ARTEMIS Stol 2 Vintagebrun/Koppar.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.