Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
ANNIE

ANNIE Ställbar Fåtölj Svart

ANNIE Ställbar Fåtölj Svart är en stol med en riktigt snygg design i kategorin stolar & pallar från ANNIE. Du kan köpa den hos Furniturebox för varukostnaden 895 kr. Särskilt trevlig produkt i sin kategori. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Färgen på denna produkt är svart eller så finns den i svart modell. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan. Om modern design tilltalar dig är detta en alldeles ypperlig produkt för ditt hem.

Mer info om ANNIE Ställbar Fåtölj Svart från ANNIE

ANNIE är en en modern trädgårdsfåtölj med sju ställbara positioner för maximal komfort. Fåtöljens stomme är i svart aluminium och sittytan, ryggstöd i textilen samt armstöd i träimitation. Dess raka linjer och förmåga att smälta in i de flesta utemiljöer gör den till ett utomordentligt alternativ för den som söker en allsidig trädgårdsfåtölj. Dyna köpes separat.MåttBredd: 61 cmDjup: 75 cmHöjd: 109 cm

Söker du ännu mer info om ANNIE Ställbar Fåtölj Svart från tillverkaren ANNIE? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Stolar & Pallar.

  • Produktnamn: ANNIE Ställbar Fåtölj Svart
  • Artikelnummer: 6362300587912737
  • Kategori: Stolar & Pallar
  • Varumärke: ANNIE
  • Taggar: matstolar,stolar,utomhus
  • Pris: 895 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa ANNIE Ställbar Fåtölj Svart från ANNIE och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på ANNIE Ställbar Fåtölj Svart ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från ANNIE som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya ANNIE Ställbar Fåtölj Svart.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.