Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
ÄLGÖ

ÄLGÖ Klappstol Valnötslasyr

ÄLGÖ Klappstol Valnötslasyr är en stol med en spännande formgivning i kategorin stolar & pallar från ÄLGÖ. Du kan köpa den hos Furniturebox för beloppet 1 195 kr. Särskilt trevlig produkt i sin kategori. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan.

Mer info om ÄLGÖ Klappstol Valnötslasyr från ÄLGÖ

äLGÖ, skapad av formgivaren Karl Malmvall, är en snyggt designad klappstol. Med en skålad sits och rygg så är det skrivet i möbeln själv att den erbjuder högsta komfort möjligast. Bordet kan praktiskt förlängas smidigt med en enkelt handgrepp för smart förvaring. Bordet har även en avlastningsskiva i granit som lämpar sig bra för varma föremål. Klappstolen och bordet kommer i valnötslasyr vilket ger äLGÖ ett exklusivt intryck.Valnötslaserat bord med avlastningsyta i granit.Skötselråd laserade möblerLaserade möbler tål att stå ute hela sommaren så länge skötselråden följs. Om möbeln står under tak behöver den tvättas och torkas av regelbundet. Använd ett milt rengöringsmedel. Behandla även med finisher minst en gång per år.Om dina möbler står under bar himmel, behandla dem med finisher redan när de är nya och sedan en gång per år. Horisontella ytor som bordsskivor och armstöd bör behandlas oftare, gärna varannan månad. Håll möbeln borta från fukt och väta i möjligaste mån, använd gärna ett möbelskydd.Tvätta och torka möblerna innan de ställs undan för vintern. Förvara helst möblerna inomhus, svalt och ej för torrt. Ska möblerna stå ute, skydda möblerna väl med till exempel ett möbelskydd och se till att de inte regn och snö kommer i kontakt med möbeln.MåttBredd: 46 cmDjup: 62 cmHöjd: 91 cm

Söker du ännu mer info om ÄLGÖ Klappstol Valnötslasyr från tillverkaren ÄLGÖ? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Stolar & Pallar.

  • Produktnamn: ÄLGÖ Klappstol Valnötslasyr
  • Artikelnummer: 6362300578640957
  • Kategori: Stolar & Pallar
  • Varumärke: ÄLGÖ
  • Taggar: matstolar,stolar,utomhus
  • Pris: 1 195 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa ÄLGÖ Klappstol Valnötslasyr från ÄLGÖ och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på ÄLGÖ Klappstol Valnötslasyr ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från ÄLGÖ som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya ÄLGÖ Klappstol Valnötslasyr.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.