Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
OX Denmarq

Rama Fåtölj, Svart/Natur

Rama Fåtölj, Svart/Natur är en stol i ek med en praktfull design i kategorin stolar ek från OX Denmarq. Du kan köpa den hos RoyalDesign för det trevliga priset 14 100 kr. Detta är en mycket trevlig och estetiskt tilltalande produkt. Då produkten kostar över 500 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad. Färgen på denna produkt är svart eller så finns den i svart modell. Mycket hög kvalitét. Unik formgivning av en framstående designer.

Mer info om Rama Fåtölj, Svart/Natur från OX Denmarq

Rama stol från OX Denmarq, formgiven av Dennis Marquart. Denna vackra fåtölj i läder utstrålar enkel, dansk design i världsklass. Den är tillverkad i läder av högsta kvalitet och stolens underrede är i ek. Hantverket har ett mycket tilltalande formspråk med lyxig känsla och god komfort. Fåtöljen är en investering för livet som bara blir vackrare och vackrare med åren.

Söker du ännu mer info om Rama Fåtölj, Svart/Natur från tillverkaren OX Denmarq? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Stolar ek.

  • Produktnamn: Rama Fåtölj, Svart/Natur
  • Artikelnummer: 4689601192969511
  • Kategori: Stolar ek
  • Varumärke: OX Denmarq
  • Taggar:
  • Pris: 14 100 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa Rama Fåtölj, Svart/Natur från OX Denmarq och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Rama Fåtölj, Svart/Natur ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från OX Denmarq som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa Rama Fåtölj, Svart/Natur med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.