Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
BARIS

BARIS Blombord Stål

BARIS Blombord Stål är en snyggt designad stol med stilren utformning i kategorin stol design från BARIS. Du kan köpa den hos Furniturebox för det trevliga priset 660 kr. Du kommer inte att ångra ett köp av denna produkt. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar.

Mer info om BARIS Blombord Stål från BARIS

BARIS är en liten rustik serie med möbler som andas vintage. I serien finner du ett praktiskt blombord samt en charmant stol. Designen är av det tillbakablickande slaget, vilket särskilt understryks av tillverkningsmaterialet som är ett specialbehandlat stål som ger möblerna den där speciella vintage-looken. En mycket charmig möbelserie för dig med sinne för patina!Rustik serie med möbler som andas vintageBlombord i vintagebehandlat stål.

Söker du ännu mer info om BARIS Blombord Stål från tillverkaren BARIS? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Stol design.

REA på BARIS Blombord Stål

Just nu är det tillfällig REA på BARIS Blombord Stål och du kan köpa för 660 kr. Den är tillfälligt nedsatt från 695 kr, vilket ger dig en rabatt på 5%. Passa på att handla idag - då du kanske får betala ordinarie pris imorgon!

  • Produktnamn: BARIS Blombord Stål
  • Artikelnummer: 6362300663600484
  • Kategori: Stol design
  • Varumärke: BARIS
  • Taggar: hylla,trädgårdstillbehör,utomhus
  • Pris: 660 kr 695 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa BARIS Blombord Stål från BARIS och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på BARIS Blombord Stål ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från BARIS som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya BARIS Blombord Stål.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.