Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
Cristel

Mutine Fixe Stekpanna, 28cm

Mutine Fixe Stekpanna, 28cm är en stekpanna med elegant & läcker design i kategorin stekpannor från Cristel. Du kan köpa den hos RoyalDesign för det trevliga priset 1 070 kr. Detta är en mycket trevlig och estetiskt tilltalande produkt. Då produkten kostar över 500 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad. Färgen på denna produkt är svart eller så finns den i svart modell. Stilrent & minimalistiskt formspråk.

Mer info om Mutine Fixe Stekpanna, 28cm från Cristel

Mutine Fixe är en serie med eleganta matlagningskärl i rostfritt, blankt stål (18/10) och fasta handtag. Serien kännetecknas av minimalistisk och praktisk formgivning. Samtliga kastruller har en botten i tre skikt (stål/aluminium) för bästa värmespridning och värmebehållning. Kastruller med stålhandtag eller gedigna svarta handtag av hårdplast som klarar mycket höga temperaturer.

Söker du ännu mer info om Mutine Fixe Stekpanna, 28cm från tillverkaren Cristel? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Stekpannor.

  • Produktnamn: Mutine Fixe Stekpanna, 28cm
  • Artikelnummer: 4689600670382781
  • Kategori: Stekpannor
  • Varumärke: Cristel
  • Taggar:
  • Pris: 1 070 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa Mutine Fixe Stekpanna, 28cm från Cristel och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Mutine Fixe Stekpanna, 28cm ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Cristel som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa Mutine Fixe Stekpanna, 28cm med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.