Varumärke
Om Åhlens:
Sveriges ledande varuhuskedja
Fri frakt till butik
Kontakt:
[email protected]
020 - 49 91 10
ahlens.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning

Grillpanna, Lyonnaise Mineral B, Ø26 cm

Grillpanna, Lyonnaise Mineral B, Ø26 cm är en stekpanna med en spännande design i kategorin stekpannor. Du kan köpa den hos Åhlens för köpesumman 265 kr. Du lär inte ångra ett köp av denna produkt. Hos Åhlens får du fri frakt på alla beställningar.

Mer info om Grillpanna, Lyonnaise Mineral B, Ø26 cm

Stekpanna i tjockt material som föredelar värmen bra. Kan användas på alla typer av spisar, även induktion. Tål alla typer av redskap ? även metall. Pannan blir allteftersom den blir instekt mörkare och mörkare. Detta är naturligt och gör att pannan får bättre och bättre ?släpp-lätt-egenskaper?.

Söker du ännu mer info om Grillpanna, Lyonnaise Mineral B, Ø26 cm? Klicka på knappen ovan till Åhlens för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Stekpannor.

  • Produktnamn: Grillpanna, Lyonnaise Mineral B, Ø26 cm
  • Artikelnummer: 6960700617167849
  • Kategori: Stekpannor
  • Taggar: hem,hem-&-inredning,inredning,kastruller,kastruller-&-pannor,kök,pannor
  • Pris: 265 kr
  • Säljs hos: Åhlens
 
  • Om du är intresserad av att köpa Grillpanna, Lyonnaise Mineral B, Ø26 cm från och klickat dig vidare till butiken Åhlens så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Grillpanna, Lyonnaise Mineral B, Ø26 cm ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Åhlens får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya Grillpanna, Lyonnaise Mineral B, Ø26 cm.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.