Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
Cristel

Casteline Amovible Stekpanna, 20cm

Casteline Amovible Stekpanna, 20cm är en stekpanna med en mycket snygg formgivning i kategorin stekpannor från Cristel. Du kan köpa den hos RoyalDesign för beloppet 1 444 kr. Bland den stenhårda konkurrensen inom denna produkts kategori så står denna sig väldigt gott. Då produkten kostar över 500 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad. Stilrent & minimalistiskt formspråk.

Mer info om Casteline Amovible Stekpanna, 20cm från Cristel

Casteline Amovible är en serie med eleganta matlagningskärl i rostfritt, spegelblankt stål (18/10) och utan handtag, vilket gör kärlen stapelbara och passar även till servering direkt på matbordet. Serien kännetecknas av minimalistisk och praktisk formgivning. Samtliga kastruller har en botten i tre skikt (stål/aluminium/stål) för bästa värmespridning och värmebehållning. Handtag finns i flera modeller och färger, som säljs separat. Kombinera efter din personliga smak.

Söker du ännu mer info om Casteline Amovible Stekpanna, 20cm från tillverkaren Cristel? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Stekpannor.

  • Produktnamn: Casteline Amovible Stekpanna, 20cm
  • Artikelnummer: 4689600642817553
  • Kategori: Stekpannor
  • Varumärke: Cristel
  • Taggar:
  • Pris: 1 444 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa Casteline Amovible Stekpanna, 20cm från Cristel och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Casteline Amovible Stekpanna, 20cm ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Cristel som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa Casteline Amovible Stekpanna, 20cm med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.