Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
UDDÖ

UDDÖ Loungesoffa Vit/Grå

UDDÖ Loungesoffa Vit/Grå är en soffa med en tilldragande design i kategorin soffor från UDDÖ. Du kan köpa den hos Furniturebox för kostnaden 5 795 kr. Bland den stenhårda konkurrensen inom denna produkts kategori så står denna sig väldigt gott. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan. Om modern design tilltalar dig är detta en alldeles ypperlig produkt för ditt hem. Skandinavisk design i sin bästa form.

Mer info om UDDÖ Loungesoffa Vit/Grå från UDDÖ

UDDÖ är en stilfull och modern liten utemöbelserie som passar på de flesta uteplatser. Serien erbjuder en hörnsoffa samt en stol. Möblernas retroinfluerade design, med lindade plastband, skapar en smakfull och inbjudande känsla som smittar av sig till resten av uteplatsen. Möblernas stomme är tillverkad i vitlackat stål och kommer att stå pall i många somrar framöver. Skandinavisk design i toppklass!Loungesoffa med stomme i stål med sits och ryggstöd i grå plastband och grå dynor. Soffdelarna monteras ihop undertill. Sitthöjden med dyna är på 40 cm. MåttUppställd enligt bildMittmodulHörnmodulBredd: 205 cmDjup: 200 cmHöjd: 75 cmBredd: 65 cmDjup: 70 cmHöjd: 75 cmBredd: 70 cmDjup: 70 cmHöjd: 75 cmOBS! Aktuell bild visar produkt med vita plastband på rygg- och armstöd. Produkten levereras med grå plastband på rygg- och armstöd.

Söker du ännu mer info om UDDÖ Loungesoffa Vit/Grå från tillverkaren UDDÖ? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Soffor.

  • Produktnamn: UDDÖ Loungesoffa Vit/Grå
  • Artikelnummer: 6362300666009323
  • Kategori: Soffor
  • Varumärke: UDDÖ
  • Taggar: soffa,soffor,utomhus
  • Pris: 5 795 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa UDDÖ Loungesoffa Vit/Grå från UDDÖ och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på UDDÖ Loungesoffa Vit/Grå ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från UDDÖ som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya UDDÖ Loungesoffa Vit/Grå.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.
 

Fler produkter från UDDÖ