Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
TANGER

TANGER 3-sits Soffa Grå

TANGER 3-sits Soffa Grå är en soffa med behaglig formgivning i kategorin soffor från TANGER. Du kan köpa den hos Furniturebox för priset 4 395 kr. Denna produkt är särskilt utvald av oss. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Måttangivelser och storlek finner du lite längre ned på sidan.

Mer info om TANGER 3-sits Soffa Grå från TANGER

TANGER är en stram möbelserie som utstrålar trivsel och komfort. Dess raka formspråk och den vackert flätade konstrottingen är en riktigt lyckad kombination som lyfter din uteplats till oanade höjder. I serien hittar du två olika lougesoffor, en fåtölj, ett soffbord samt en prisvärd möbelgrupp. Möberna är tillverkade flätad konstrotting och har en stadig stomme i aluminium.Soffa i grå konstrotting med stomme i aluminium. Dynor ingår. Komplettera gärna med andra möbler ur TANGER-serien för en enhetlig helhet.

Söker du ännu mer info om TANGER 3-sits Soffa Grå från tillverkaren TANGER? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Soffor.

  • Produktnamn: TANGER 3-sits Soffa Grå
  • Artikelnummer: 6362300587162602
  • Kategori: Soffor
  • Varumärke: TANGER
  • Taggar: loungemöbler,utemöbelgrupper,utomhus
  • Pris: 4 395 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa TANGER 3-sits Soffa Grå från TANGER och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på TANGER 3-sits Soffa Grå ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från TANGER som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya TANGER 3-sits Soffa Grå.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.