Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
STEFAN

STEFAN 3-sits Bäddsoffa Blå

STEFAN 3-sits Bäddsoffa Blå är en bäddsoffa med en läcker design i kategorin bäddsoffor från STEFAN. Du kan köpa den hos Furniturebox för den nätta summan 2 995 kr. Detta är en mycket trevlig och estetiskt tilltalande produkt. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Denna produkt är blå. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan.

Mer info om STEFAN 3-sits Bäddsoffa Blå från STEFAN

STEFAN är för dig som vill ha en snygg och praktisk bäddsoffa till ett bra pris. De kompakta måtten gör soffan lämplig för mindre rum och passar således utmärkt till första bostaden eller studentlyan. Den lätt lutande ryggen fälls enkelt bakåt för att göra plats för övernattande gäster, och har även ett mellanläge som ger en halvliggande sittställning. Lägg därtill den snygga klädseln och de kromade metallbenen och du får mycket bäddsoffa för pengarna. STEFAN finns i flera färger.Bäddsoffa i blått tyg. Kombinera gärna med bäddmadrass för bästa sovkomfort.

Söker du ännu mer info om STEFAN 3-sits Bäddsoffa Blå från tillverkaren STEFAN? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Bäddsoffor.

  • Produktnamn: STEFAN 3-sits Bäddsoffa Blå
  • Artikelnummer: 6362300657570191
  • Kategori: Bäddsoffor
  • Varumärke: STEFAN
  • Taggar: bäddsoffa,inomhus,soffor
  • Pris: 2 995 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa STEFAN 3-sits Bäddsoffa Blå från STEFAN och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på STEFAN 3-sits Bäddsoffa Blå ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från STEFAN som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya STEFAN 3-sits Bäddsoffa Blå.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.