Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
SOLVIK

SOLVIK 3-sits Soffa Vit

SOLVIK 3-sits Soffa Vit är en soffa med en läcker design i kategorin soffor från SOLVIK. Du kan köpa den hos Furniturebox för det bra priset 1 495 kr. Produkten är framstående i sin kategori. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan.

Mer info om SOLVIK 3-sits Soffa Vit från SOLVIK

SOLVIK är en idyllisk möbelserie bestående av en fåtölj och en tresitssoffa i vitlaserad furu. Möblernas traditionella design kombinerat med dess robusta konstruktion och den sparsmakade prislappen gör dem till ett utomordentligt alternativ i möbeldjungeln.Trevlig vitlaserad soffa i furu. MåttBredd: 164Djup: 60 cmHöjd: 80 cmSittdjup: 44,5 cmSittbredd: 150 cmArmhöjd: 58 cmSitthöjd: 39 cm

Söker du ännu mer info om SOLVIK 3-sits Soffa Vit från tillverkaren SOLVIK? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Soffor.

  • Produktnamn: SOLVIK 3-sits Soffa Vit
  • Artikelnummer: 6362300585430778
  • Kategori: Soffor
  • Varumärke: SOLVIK
  • Taggar: soffa,soffor,utomhus
  • Pris: 1 495 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa SOLVIK 3-sits Soffa Vit från SOLVIK och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på SOLVIK 3-sits Soffa Vit ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från SOLVIK som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya SOLVIK 3-sits Soffa Vit.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.