Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
SHABBY

SHABBY CHIC 3-sits Bänk Borstad Grå

SHABBY CHIC 3-sits Bänk Borstad Grå är en soffa med en läcker design i kategorin soffor från SHABBY. Du kan köpa den hos Furniturebox för köpesumman 1 995 kr. Bland den stenhårda konkurrensen inom denna produkts kategori så står denna sig väldigt gott. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Denna produkt är i färgen vit. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan.

Mer info om SHABBY CHIC 3-sits Bänk Borstad Grå från SHABBY

Shabby Chic är namnet på en inredningsstil som skapades av en inredningsarkitekt i slutet av 80-talet.Denna stil blev omedelbart en trend inom inredning och möbler, som höll i sig långt in på 90-talet.Det Shabby Chic bygger på är vintage, det vill säga att möblerna ska se slitna ut men fortfarande vara robusta och fyllda med kvalité. När en Shabby Chic möbel tillverkas så målas möbeln oftast i en mörk grundfärg för att sedan målas in i en vit färg och sedan slipas med sandpapper för att återskapa det slitna utseendet.Denna snygga bänk i trä är en funktionell bänk för den med öga för det lite slitna uttrycket, men för den sakens skull inte vill tumma på stabiliteten och kvalitén. Med dess nonchalant korslagda ben förenar bänken elegans och pondus.Mått Längd: 180 cm Bredd: 40 cm Höjd: 47 cm

Söker du ännu mer info om SHABBY CHIC 3-sits Bänk Borstad Grå från tillverkaren SHABBY? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Soffor.

  • Produktnamn: SHABBY CHIC 3-sits Bänk Borstad Grå
  • Artikelnummer: 6362300585430743
  • Kategori: Soffor
  • Varumärke: SHABBY
  • Taggar: bänkar,soffor,utomhus
  • Pris: 1 995 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa SHABBY CHIC 3-sits Bänk Borstad Grå från SHABBY och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på SHABBY CHIC 3-sits Bänk Borstad Grå ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från SHABBY som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya SHABBY CHIC 3-sits Bänk Borstad Grå.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.