Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
RORY

RORY Soffa Konstrotting Vit

RORY Soffa Konstrotting Vit är en soffa med en praktfull design i kategorin soffor från RORY. Du kan köpa den hos Furniturebox för kostnaden 1 295 kr. Kort och gott är detta en mycket trevlig designprodukt. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Denna produkt är i färgen vit. Stilren och tidlös skapelse.

Mer info om RORY Soffa Konstrotting Vit från RORY

RORY är en snygg och stilren trädgårdssoffa som passar lika bra vid ett bord som ståendes på egen hand. Den fräscha färgen och det dynamiska formspråket gör att RORY passar på de flesta uteplatser och balkonger. Soffan är tillverkad i vit konstrotting och ar en vit stomme aluminium. För dig som vill sitta stilfullt och bekvämt i sommar!Trädgårdssoffa som passar lika bra vid ett bord som ståendes på egen hand.Vit Soffa med stomme i aluminium.

Söker du ännu mer info om RORY Soffa Konstrotting Vit från tillverkaren RORY? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Soffor.

  • Produktnamn: RORY Soffa Konstrotting Vit
  • Artikelnummer: 6362300663603620
  • Kategori: Soffor
  • Varumärke: RORY
  • Taggar: soffa,soffor,utomhus
  • Pris: 1 295 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa RORY Soffa Konstrotting Vit från RORY och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på RORY Soffa Konstrotting Vit ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från RORY som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya RORY Soffa Konstrotting Vit.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.
 

Fler produkter från RORY