Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
LIAS

LIAS Trädgårdsoffa Vit

LIAS Trädgårdsoffa Vit är en soffa med en ögonskön design i kategorin soffor från LIAS. Du kan köpa den hos Furniturebox för det bra priset 3 995 kr. Detta är en mycket trevlig och estetiskt tilltalande produkt. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar.

Mer info om LIAS Trädgårdsoffa Vit från LIAS

LIAS är en snygg och gedigen trädgårdssoffa i klassisk stil. Den smakfulla designen bjuder på många fina detaljer och sprider en mysig stämning på uteplatsen. Soffan är tillverkad i akaciaträ som täckts med fem lager motståndskraftig PU-färg. Passar lika bra som del av en matgrupp som ståendes varsomhelst i trädgården!Trädgårdssoffa i vitlackad FSC-märkt akacia.

Söker du ännu mer info om LIAS Trädgårdsoffa Vit från tillverkaren LIAS? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Soffor.

  • Produktnamn: LIAS Trädgårdsoffa Vit
  • Artikelnummer: 6362300610973171
  • Kategori: Soffor
  • Varumärke: LIAS
  • Taggar: utomhus-,utomhus,-soffor-,soffor,-soffa,soffa
  • Pris: 3 995 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa LIAS Trädgårdsoffa Vit från LIAS och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på LIAS Trädgårdsoffa Vit ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från LIAS som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya LIAS Trädgårdsoffa Vit.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.
 

Fler produkter från LIAS