Varumärke
SoffaDirekt

KLIPPAN Hörnsoffa Tove Ljusgrå

KLIPPAN Hörnsoffa Tove Ljusgrå är en soffa med praktfull formgivning i kategorin soffor från SoffaDirekt. Du kan köpa den hos Soffadirekt för den nätta summan 6 995 kr. Bland den stenhårda konkurrensen inom denna produkts kategori så står denna sig väldigt gott. Hos Soffadirekt får du fri frakt på alla beställningar. Färgen på denna produkt är svart eller så finns den i svart modell. Stilren och tidlös skapelse.

Mer info om KLIPPAN Hörnsoffa Tove Ljusgrå från SoffaDirekt

Klippan hörnsoffa är en klassisk och flexibel soffa i rak hörnmodell. Du väljer själv om soffan ska monteras som höger- eller vänsterställd. Detta går även att ändra med tiden, vilket ger dig möjlighet att både flytta och möblera om utan att byta soffa. Alla våra soffor i serien ?Klippan? är precis som namnet antyder - ett riktigt klipp. Vi skulle vilja påstå att det är svårt att hitta en mer prisvärd soffa än så här. Sofforna i Klippan-familjen kännetecknas av en stilren och lättmatchad design. Det smala armstödet och den slimmade designen bidrar till väldigt många sittplatser på en liten yta. Soffan har smala armstöd och levereras med svarta träben. Sittkomforten i Klippan är medelfast, vilket brukar passa alla som söker en bekväm soffa - men som är mer fast i sin hårdhet än mjuk. För bästa komfort ? komplettera med ett eller flera nackstöd. OBS: nackkudde köps till seperat!

Söker du ännu mer info om KLIPPAN Hörnsoffa Tove Ljusgrå från tillverkaren SoffaDirekt? Klicka på knappen ovan till Soffadirekt för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Soffor.

  • Produktnamn: KLIPPAN Hörnsoffa Tove Ljusgrå
  • Artikelnummer: 5447900737327493
  • Kategori: Soffor
  • Varumärke: SoffaDirekt
  • Taggar: soffor
  • Pris: 6 995 kr
  • Säljs hos: Soffadirekt
 
  • Om du är intresserad av att köpa KLIPPAN Hörnsoffa Tove Ljusgrå från SoffaDirekt och klickat dig vidare till butiken Soffadirekt så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på KLIPPAN Hörnsoffa Tove Ljusgrå ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från SoffaDirekt som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Soffadirekt får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya KLIPPAN Hörnsoffa Tove Ljusgrå.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.