Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
JOHAN

JOHAN Divanbäddsoffa Höger Brun

JOHAN Divanbäddsoffa Höger Brun är en bäddsoffa med strålande utformning i kategorin bäddsoffor från JOHAN. Du kan köpa den hos Furniturebox för den nätta summan 2 995 kr. Produkten har en spännande och intagande design. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan.

Mer info om JOHAN Divanbäddsoffa Höger Brun från JOHAN

JOHAN är en praktisk divansoffa som i en handvändning kan bäddas ut till en extra sovplats. Soffan rymmer tre sittande personer och divanen gör soffan utmärkt att sträcka ut sig i framför en film eller med en bok. Sitsen är stoppad med skum ovanpå en resår av sicksackfjädrar vilket ger en sittkomfort som kan beskrivas som medelfast. Ryggplymåerna innehåller bomullsvadd och har avtagbar klädsel för enkelt underhåll. Tyget finns att tillgå i flera lättmatchade färger som passar in i många hem. Detta är en utmärkt bäddsoffa för gästrummet, studentlyan eller sommarstugan. Kombinera med bäddmadrass för bästa sovkomfort.Divanbäddsoffa i brunt tyg.Specifikationer Stomme: Träram, sicksackfjäder i sits Sittplymå: Skum 25-28 kg/m³ Ryggplymå: Bomullsvadd Tyg: 100 % polyester, avtagbart på ryggplymåer Färg: Brun Ben: Kromad metallMåttSittmåttBäddmåttÖvriga måttBredd: 212 cmDjup: 131 cmHöjd: 86 cmStommens djup: 87 cmSittbredd: 183 cmSittdjup: 58 cmSitthöjd: 43 cmSittdjup divan: 102 cmLängd: 183 cmBredd: 107 cmArmstödsbredd: 13 cmArmstödsdjup: 72 cmArmstödshöjd: 56 cmBredd divan: 70 cmBenhöjd: 10 cm

Söker du ännu mer info om JOHAN Divanbäddsoffa Höger Brun från tillverkaren JOHAN? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Bäddsoffor.

REA på JOHAN Divanbäddsoffa Höger Brun

Just nu är det tillfällig REA på JOHAN Divanbäddsoffa Höger Brun och du kan köpa för 2 995 kr. Den är tillfälligt nedsatt från 6 995 kr, vilket ger dig en rabatt på 57%. Passa på att handla idag - då du kanske får betala ordinarie pris imorgon!

  • Produktnamn: JOHAN Divanbäddsoffa Höger Brun
  • Artikelnummer: 6362300657570095
  • Kategori: Bäddsoffor
  • Varumärke: JOHAN
  • Taggar: bäddsoffa,bäddsoffa-divan,bäddsoffor,divan,inomhus
  • Pris: 2 995 kr 6 995 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa JOHAN Divanbäddsoffa Höger Brun från JOHAN och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på JOHAN Divanbäddsoffa Höger Brun ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från JOHAN som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya JOHAN Divanbäddsoffa Höger Brun.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.