Varumärke
Om Designtorget:
Kända och okända designers
Bästa presentbutiken
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
08-462 35 20
designtorget.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
Kortbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning

Fällstol ek

Fällstol ek är en soffa med en trevlig formgivning i kategorin soffor. Du kan köpa den hos Designtorget för köpesumman 2 599 kr. Det finns många bra saker att säga om denna produkt, men bilden säger det mesta. Då produkten kostar över 500 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad. Kommer passa perfekt i exempelvis ditt kök. Träslaget ek är gulbrunt och har en markerad struktur. Klassiskt träslag som passar alla stilar.

Mer info om Fällstol ek

Automatiskt uppfällbar, väggfast fällstol för det lilla utrymmet t ex i hallen eller köket. Stolsitsen är av solid oljad ek med beslag av

Söker du ännu mer info om Fällstol ek? Klicka på knappen ovan till Designtorget för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Soffor.

  • Produktnamn: Fällstol ek
  • Artikelnummer: 1056600857519046
  • Kategori: Soffor
  • Taggar: förvaring,hall,hall-&-förvaring,möbler,pallar,soffor,stolar,stolar-pallar-&-soffor
  • Pris: 2 599 kr
  • Säljs hos: Designtorget
 
  • Om du är intresserad av att köpa Fällstol ek från och klickat dig vidare till butiken Designtorget så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Fällstol ek ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Designtorget får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa Fällstol ek med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.