Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
ETAGE

ETAGE 2,5-sits Soffa Läder Svart

ETAGE 2,5-sits Soffa Läder Svart är en soffa med en vacker utformning i kategorin soffor från ETAGE. Du kan köpa den hos Furniturebox för beloppet 9 495 kr. Du lär inte ångra ett köp av denna produkt. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Färgen på denna produkt är svart eller så finns den i svart modell. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan. Om modern design tilltalar dig är detta en alldeles ypperlig produkt för ditt hem.

Mer info om ETAGE 2,5-sits Soffa Läder Svart från ETAGE

Stilren soffa i New England-anda. En modern men ändå retroflörtande soffa som passar i många hem.New England eller Newport kallas en inredningsstil som har blivit mycket populär på senare år. Den bygger på ljusa färger som vitt, ljusgrått och beige med mörkare accentfärger, ofta blått, rött och läder. New England ligger på den amerikanska östkusten norr om New York, vilket har gjort området till ett populärt semestermål för många New York-bor. Stilen känns lantlig med marina inslag och därför är mycket populär i svenska sommarstugor, speciellt i skärgården.Soffan är klädd i genomfärgat läder och konstläder samt har två rader djupt satta knappar i ryggen, även de läderklädda. Den har höga armstöd och lätt utställda ben som ger den sin speciella look. Finns i två färger: svart läder och grått tyg. Matcha även med fåtöljen ur samma serie.MåttBredd: 172 cmDjup: 82 cmHöjd: 87 cmSittbredd: 130 cmSittdjup: 55 cmSitthöjd: 44 cm

Söker du ännu mer info om ETAGE 2,5-sits Soffa Läder Svart från tillverkaren ETAGE? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Soffor.

  • Produktnamn: ETAGE 2,5-sits Soffa Läder Svart
  • Artikelnummer: 6362300602669159
  • Kategori: Soffor
  • Varumärke: ETAGE
  • Taggar: inomhus-,inomhus,-soffor-,soffor,-2-4-sits-soffor,2-4-sits
  • Pris: 9 495 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa ETAGE 2,5-sits Soffa Läder Svart från ETAGE och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på ETAGE 2,5-sits Soffa Läder Svart ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från ETAGE som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya ETAGE 2,5-sits Soffa Läder Svart.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.