Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
COLORADO

COLORADO U-soffa Läder Svart

COLORADO U-soffa Läder Svart är en soffa med en mycket snygg formgivning i kategorin soffor från COLORADO. Du kan köpa den hos Furniturebox för det trevliga priset 10 995 kr. Detta är en mycket trevlig och estetiskt tilltalande produkt. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Färgen på denna produkt är svart eller så finns den i svart modell. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan. Om modern design tilltalar dig är detta en alldeles ypperlig produkt för ditt hem.

Mer info om COLORADO U-soffa Läder Svart från COLORADO

COLORADO är en av våra storsäljare, och det är lätt att förstå varför. Tack vare enkel design och väl genomtänkta material är COLORADO en mycket prisvärd soffa som passar in i många moderna hem. Med generösa mått och både divan och öppet avslut är COLORADO soffan för hela familjen eller kompisgänget.Soffan har en ram i massivt trä och stomme av masonit och fiberplatta för att göra den så stadig och hållbar som möjligt. En kombination av kallskum och polyestervadd ger sittkuddarna en något fastare komfort som är mycket bekväm utan att tappa formen.SpecifikationerStomme: Massiv sitsram, fiberplatta och masonit.Sitsplymå: 35 kg kallskum hela 20 cm tjock, svept med 250 polyestervadd.Ryggplymå: Facksydd, fylld med fiberbollar.Material: Svart läder på slitageytor och konstläder på icke-slitage ytor, vita söm detaljerBen: 6 cm svarta benMått Totalbredd: 345 cmStommens höjd: 81 cmTotaldjup: 97 cmSittdjup: 66 cmSitthöjd: 44 cmSittbredd: 287 cmÖppet slut djup (Höger): 204 cmÖppet slut bredd (Höger): 104 cmDivan djup (Vänster): 153 cmDivan bredd (Vänster): 93 cmÖppet slut sittdjup: 180 cmDivan sittdjup: 125 cmArmstödshöjd: 60 cmArmstödsdjup: 97 cmArmstödsbredd: 24 cmUtrymme mellan divan och öppet slut: 149 cm

Söker du ännu mer info om COLORADO U-soffa Läder Svart från tillverkaren COLORADO? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Soffor.

REA på COLORADO U-soffa Läder Svart

Just nu är det tillfällig REA på COLORADO U-soffa Läder Svart och du kan köpa för 10 995 kr. Den är tillfälligt nedsatt från 17 995 kr, vilket ger dig en rabatt på 39%. Passa på att handla idag - då du kanske får betala ordinarie pris imorgon!

  • Produktnamn: COLORADO U-soffa Läder Svart
  • Artikelnummer: 6362300586679311
  • Kategori: Soffor
  • Varumärke: COLORADO
  • Taggar: inomhus-,inomhus,-soffor-,soffor,-divan-,-hörn--&-u-soffor,divan-,,hörn-,u-soffor
  • Pris: 10 995 kr 17 995 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa COLORADO U-soffa Läder Svart från COLORADO och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på COLORADO U-soffa Läder Svart ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från COLORADO som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya COLORADO U-soffa Läder Svart.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.