Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
CHESTER

CHESTER 3-sits Soffa Oxblod

CHESTER 3-sits Soffa Oxblod är en soffa med en mycket snygg formgivning i kategorin soffor från CHESTER. Du kan köpa den hos Furniturebox för den nätta summan 13 995 kr. Kort och gott är detta en mycket trevlig designprodukt. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan.

Mer info om CHESTER 3-sits Soffa Oxblod från CHESTER

Lädersoffa i klassisk stil som får dig att tänka på gamla engelska rökrum och mörka bibliotek. De djupt fästa knapparna tillsammans med de rejäla kuddarna ger soffan karaktär. Detta är en soffa för en gentleman. Finns även som tvåsitssoffa och fåtölj.Sits: Kallskumsinbakad pocketspring. Rygg + armstöd: 150 mm polyeterstoppning med djuphäftade knappneddragningar. Helklädd i koläder i färgen oxblod.MåttBredd: 196 cm Djup: 95 cm Höjd: 79 cmSittbredd: 140 cmSittdjup: 55 cmSitthöjd: 46 cm

Söker du ännu mer info om CHESTER 3-sits Soffa Oxblod från tillverkaren CHESTER? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Soffor.

  • Produktnamn: CHESTER 3-sits Soffa Oxblod
  • Artikelnummer: 6362300602669190
  • Kategori: Soffor
  • Varumärke: CHESTER
  • Taggar: chesterfield,inomhus,soffor
  • Pris: 13 995 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa CHESTER 3-sits Soffa Oxblod från CHESTER och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på CHESTER 3-sits Soffa Oxblod ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från CHESTER som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya CHESTER 3-sits Soffa Oxblod.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.