Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
BULLERÖ

BULLERÖ 3-sits Loungesoffa Vit

BULLERÖ 3-sits Loungesoffa Vit är en soffa med stilren utformning i kategorin soffor från BULLERÖ. Du kan köpa den hos Furniturebox för kostnaden 2 195 kr. Produkten har en spännande och intagande design. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan.

Mer info om BULLERÖ 3-sits Loungesoffa Vit från BULLERÖ

BULLERÖ Loungesoffa är en ståtlig sittmöbel i kärnfuru. Soffan är tresitsig och tack vare sin klassiska formgivning och vita lasering ger den din uteplats en lyxig karaktär. Dynor kan köpas separat.MåttBredd: 182 cm Djup: 75 cm Höjd: 79 cmSitthöjd: 32 cm Sittdjup: 50 cm Armstödshöjd: 58 cm

Söker du ännu mer info om BULLERÖ 3-sits Loungesoffa Vit från tillverkaren BULLERÖ? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Soffor.

  • Produktnamn: BULLERÖ 3-sits Loungesoffa Vit
  • Artikelnummer: 6362300578640825
  • Kategori: Soffor
  • Varumärke: BULLERÖ
  • Taggar: soffa,soffor,utomhus
  • Pris: 2 195 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa BULLERÖ 3-sits Loungesoffa Vit från BULLERÖ och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på BULLERÖ 3-sits Loungesoffa Vit ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från BULLERÖ som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya BULLERÖ 3-sits Loungesoffa Vit.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.