Varumärke
Om Sweef:
Noga utvalda möbler
Snabba leveranser

Kontakt:
[email protected]
08 - 410 441 05
sweef.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning

Buffeln - Soffa Chesterfield skinn - Normal

Buffeln - Soffa Chesterfield skinn - Normal är en soffa med stilren utformning i kategorin soffor. Du kan köpa den hos Sweef för det trevliga priset 22 000 kr. Särskilt trevlig produkt i sin kategori. Hos Sweef får du fri frakt på alla beställningar. Denna produkt är i färgen vit. Skinnet som pryder den är av hög kvalitét. Om modern design tilltalar dig är detta en alldeles ypperlig produkt för ditt hem.

Mer info om Buffeln - Soffa Chesterfield skinn - Normal

Efter år av nätta möbler och vit inredning har vi nu allt mer börjat omfamna det ombonade och borgerligt eleganta med influenser från England. Stiltypiska soffor som Chesterfield i olika versioner syns i såväl moderna som traditionella konstellationer. Buffeln är definitivt soffan med wow-faktor som drar blickarna till sig i vilket rum som helst.

Söker du ännu mer info om Buffeln - Soffa Chesterfield skinn - Normal? Klicka på knappen ovan till Sweef för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Soffor.

  • Produktnamn: Buffeln - Soffa Chesterfield skinn - Normal
  • Artikelnummer: 5016801819727487
  • Kategori: Soffor
  • Taggar: lyx,soffor,sweef,sweef-lyx
  • Pris: 22 000 kr
  • Säljs hos: Sweef
 
  • Om du är intresserad av att köpa Buffeln - Soffa Chesterfield skinn - Normal från och klickat dig vidare till butiken Sweef så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Buffeln - Soffa Chesterfield skinn - Normal ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Sweef får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya Buffeln - Soffa Chesterfield skinn - Normal.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.