Varumärke
SoffaDirekt

ASPERÖ Deluxe Hörnsoffa Vänster Ljusbeige

ASPERÖ Deluxe Hörnsoffa Vänster Ljusbeige är en soffa med en riktigt snygg design i kategorin soffor från SoffaDirekt. Du kan köpa den hos Soffadirekt för beloppet 11 995 kr. Produkten har en spännande och intagande design. Hos Soffadirekt får du fri frakt på alla beställningar. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan. Om modern design tilltalar dig är detta en alldeles ypperlig produkt för ditt hem.

Mer info om ASPERÖ Deluxe Hörnsoffa Vänster Ljusbeige från SoffaDirekt

Tidlös, klassisk och elegant. Asperö är en fantastisk Howardsoffa för alla vardagsrum. Välarbetade detaljer, svarvade ben med hjul, och underbar sittkomfort - det är Asperö!Soffan tillhör vår familj howardsoffor som heter Asperö. En familj klassiska soffor som inte ska förväxlas med billigare motsvarigheter på marknaden. Alla soffor i Asperö-familjen har en tjock sittdyna där kärnan är i kallskum. Ryggkudden i sin tur är stoppad med en skumsticks- och polyeterblandning, vilket skapar en luftig och lyxig sittkomfort. Denna hörnsoffa är en modern tappning av howardsoffan, där den väl tilltagna storleken ger plats åt hela familjen. En stor och bekväm hörnsoffa i klassisk modell som finns i ett flertal olika färger. Asperö howardhörnsoffa kan fås som både höger- och vänsterställd.

Söker du ännu mer info om ASPERÖ Deluxe Hörnsoffa Vänster Ljusbeige från tillverkaren SoffaDirekt? Klicka på knappen ovan till Soffadirekt för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Soffor.

  • Produktnamn: ASPERÖ Deluxe Hörnsoffa Vänster Ljusbeige
  • Artikelnummer: 5447902089315955
  • Kategori: Soffor
  • Varumärke: SoffaDirekt
  • Taggar: soffor
  • Pris: 11 995 kr
  • Säljs hos: Soffadirekt
 
  • Om du är intresserad av att köpa ASPERÖ Deluxe Hörnsoffa Vänster Ljusbeige från SoffaDirekt och klickat dig vidare till butiken Soffadirekt så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på ASPERÖ Deluxe Hörnsoffa Vänster Ljusbeige ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från SoffaDirekt som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Soffadirekt får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya ASPERÖ Deluxe Hörnsoffa Vänster Ljusbeige.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.