Varumärke
SoffaDirekt

ASPERÖ Deluxe 2-sits Howardsoffa Malin Sten

ASPERÖ Deluxe 2-sits Howardsoffa Malin Sten är en soffa med en riktigt snygg design i kategorin soffor från SoffaDirekt. Du kan köpa den hos Soffadirekt för priset 7 995 kr. Bland den stenhårda konkurrensen inom denna produkts kategori så står denna sig väldigt gott. Hos Soffadirekt får du fri frakt på alla beställningar. Mycket hög kvalitét. En riktig klassiker som aldrig kommer gå ur tiden. Skandinavisk design i sin bästa form.

Mer info om ASPERÖ Deluxe 2-sits Howardsoffa Malin Sten från SoffaDirekt

Tidlös, klassisk och elegant. Asperö är en fantastisk Howardsoffa för alla vardagsrum. Välarbetade detaljer, svarvade ben med hjul, och underbar sittkomfort. Soffan tillhör vår familj howardsoffor som heter Asperö. En familj klassiska soffor som inte ska förväxlas med billigare motsvarigheter på marknaden. Alla soffor i Asperö-familjen har en tjock sittdyna där kärnan är i kallskum, vilket ger en god sittkomfort. Ryggkudden i sin tur är stoppad med en polyeterblandning, vilket skapar en luftig och lyxig sittkomfort. Asperö finns i två olika tygkvalitéer - ett syntetiskt tyg som heter Ylva och ett tyg som heter Malin. Tyget Malin består av 60% bomull och 40% linne, vilket ger tyget en annan känsla, struktur och kvalitet - därav prisskillnaden. Annars är det samma modell oavsett om du väljer tyg Ylva eller Malin. Denna snygga 2-sitssoffa passar utmärkt som komplement till övriga modeller i Asperö-serien. Kombinera med fördel soffan med en rak 3-sits eller en eller flera fåtöljer. Howardsoffan är en riktig klassiker - en typ av soffmodell som såg dagens ljus redan på 1800-talet. De senaste åren har modellen återigen fått ett uppsving och idag återfinns den i många skandinaviska hem. Asperö är vår version av howardsoffan ? där vi valt att inte kompromissa med varken detaljer, komfort eller kvalitet.

Söker du ännu mer info om ASPERÖ Deluxe 2-sits Howardsoffa Malin Sten från tillverkaren SoffaDirekt? Klicka på knappen ovan till Soffadirekt för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Soffor.

  • Produktnamn: ASPERÖ Deluxe 2-sits Howardsoffa Malin Sten
  • Artikelnummer: 5447901449288003
  • Kategori: Soffor
  • Varumärke: SoffaDirekt
  • Taggar: soffor
  • Pris: 7 995 kr
  • Säljs hos: Soffadirekt
 
  • Om du är intresserad av att köpa ASPERÖ Deluxe 2-sits Howardsoffa Malin Sten från SoffaDirekt och klickat dig vidare till butiken Soffadirekt så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på ASPERÖ Deluxe 2-sits Howardsoffa Malin Sten ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från SoffaDirekt som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Soffadirekt får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya ASPERÖ Deluxe 2-sits Howardsoffa Malin Sten.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.