Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
ANDY

ANDY 3+2+1+Pall Gul

ANDY 3+2+1+Pall Gul är en soffa med en riktigt snygg design i kategorin soffor från ANDY. Du kan köpa den hos Furniturebox för priset 21 995 kr. Bland den stenhårda konkurrensen inom denna produkts kategori så står denna sig väldigt gott. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan.

Mer info om ANDY 3+2+1+Pall Gul från ANDY

ANDY är inbjudande serie i klassisk stil med elegant design. Sitt- och ryggplymå består av kallskum täckt med skuret skum och polyesterfibrer för extra ytmjukhet. Det ger en hög komfort som är mycket behaglig att luta sig tillbaka i. Två kuvertkuddar medföljer till varje soffa för extra komfort. De stiliga proportionerna gör att ANDY ger ett nättare intryck än många andra soffor i samma storlek. Vackert formade ben med stilriktiga hjul på frambenen gör utseendet komplett. ANDY-serien består av soffor, fåtöljer samt fotpallar som finns i flera fina färger.Soffgrupp i gult tyg bestående av en 3-sitssoffa, en 2-sitssoffa, en fåtölj samt en pall.Mått3-sitssoffa2-sitssoffaFåtöljPallBredd: 237 cmDjup: 102 cmHöjd: 84 cmBredd: 192 cmDjup: 102 cmHöjd: 84 cmBredd: 112 cmDjup: 102 cmHöjd: 84 cmBredd: 90 cm Djup: 60 cmHöjd: 43 cmSitthöjd: 44 cmSittdjup: 50 cmSittbredd: 195 cmSitthöjd: 44 cmSittdjup: 50 cmSittbredd: 150 cmSitthöjd: 44 cmSittdjup: 50 cmSittbredd: 60 cm

Söker du ännu mer info om ANDY 3+2+1+Pall Gul från tillverkaren ANDY? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Soffor.

  • Produktnamn: ANDY 3+2+1+Pall Gul
  • Artikelnummer: 6362300468123703
  • Kategori: Soffor
  • Varumärke: ANDY
  • Taggar: inomhus,soffgrupp,soffor
  • Pris: 21 995 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa ANDY 3+2+1+Pall Gul från ANDY och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på ANDY 3+2+1+Pall Gul ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från ANDY som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya ANDY 3+2+1+Pall Gul.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.