Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
AMELIA

AMELIA 3-sits Soffa Mahognylasyr

AMELIA 3-sits Soffa Mahognylasyr är en soffa med en riktigt snygg design i kategorin soffor från AMELIA. Du kan köpa den hos Furniturebox för priset 2 795 kr. Produkten är framstående i sin kategori. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan. En riktig klassiker som aldrig kommer gå ur tiden.

Mer info om AMELIA 3-sits Soffa Mahognylasyr från AMELIA

AMELIA är med sin läckra design en riktig trädgårdsklassiker. Med sin stabila konstruktion och sittvänliga formgivning har denna serie något för varje tillfälle. Med en positionsstol, som är ställbar i sju olika positioner, samt ett bord med smarta butterflyiläggskivor står design och funktion i centrum. Möbelserien innehåller även två stabila soffor samt en däckstol som är ställbar i både rygg och sits. Möblerna finns att tillgå i honungslasyr och vitlaserade.Tresitsig soffa i mahognylaserad furu.MåttBredd: 166 cmDjup: 74 cmHöjd: 104 cm

Söker du ännu mer info om AMELIA 3-sits Soffa Mahognylasyr från tillverkaren AMELIA? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Soffor.

  • Produktnamn: AMELIA 3-sits Soffa Mahognylasyr
  • Artikelnummer: 6362300587912708
  • Kategori: Soffor
  • Varumärke: AMELIA
  • Taggar: soffa,soffor,utomhus
  • Pris: 2 795 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa AMELIA 3-sits Soffa Mahognylasyr från AMELIA och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på AMELIA 3-sits Soffa Mahognylasyr ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från AMELIA som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya AMELIA 3-sits Soffa Mahognylasyr.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.