Varumärke
Om Svenssons i Lammhult:
Över 100 år i branschen
200 varumärken i utbudet
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
0472 - 487 00
svenssons.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
Fermob

Small table med hjul - willow green (2017)

Small table med hjul - willow green (2017) är ett soffbord med en läcker design i kategorin soffbord från Fermob. Du kan köpa den hos Svenssons i Lammhult för kostnaden 1 150 kr. Det finns många bra saker att säga om denna produkt, men bilden säger det mesta. Hos Svenssons i Lammhult får du fri frakt på alla beställningar. Denna produkt är i färgen grön. Färgen på utvalda detaljer är matt vilket ger ett stiligt och stilrent intryck.

Mer info om Small table med hjul - willow green (2017) från Fermob

Small Table barbord med stålskivor, stålunderrede och hjul. Bordet är lackat med matt ljusgrön UV-beständig polylack. (Från och med 2017 har färgen Willow green en matt struktur, tidigare var den slät)

Söker du ännu mer info om Small table med hjul - willow green (2017) från tillverkaren Fermob? Klicka på knappen ovan till Svenssons i Lammhult för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Soffbord.

  • Produktnamn: Small table med hjul - willow green (2017)
  • Artikelnummer: 6605501521259026
  • Kategori: Soffbord
  • Varumärke: Fermob
  • Taggar: småbord,soffbord,soffbord-&-småbord
  • Pris: 1 150 kr
  • Säljs hos: Svenssons i Lammhult
 
  • Om du är intresserad av att köpa Small table med hjul - willow green (2017) från Fermob och klickat dig vidare till butiken Svenssons i Lammhult så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Small table med hjul - willow green (2017) ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Fermob som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Svenssons i Lammhult får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya Small table med hjul - willow green (2017).
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.